shirtlogo2

fotoboek module link2

 

 

 

Inloggen leden

2020

2020

2020. Een jaar van extreme gebeurtenissen. Geen feesten, afstandhouden, alleen maar aflastingen en toch.... We zijn er nog en maken plannen voor 2021. Alles is tijdelijk. Ook corona en onze zorgen. Er komt een nieuwe tijd al zal het nog even duren. Houdt moed, zorg voor elkaar. Fietsen kan altijd. Blijf gezond. Toerclub Vogelenzang wens u allen Vredige Kerstdagen en Gezond 2021 waarin we u wie hopen te mogen ontvangem tijdens de dinsdagritten.

DINSDAGS FIETSEN VOOR IEDEREEN

Het zal duidelijk zijn dat onderaanstaand bericht gewijzigd is. 
Er is nog door twaalf deelnemers genoten van de fietsrit op 13 oktober maar die van 27 oktober komt uiteraard te vervallen wegens aangescherpte coronamaatregelen.
We open u volgend voorjaar weer te ontmoeten. Wanneer we weer kunnen starten en/of de fietsdriedaagse dan doorgaan blijft afwachten. We houden u op de hoogte.

In oktober sluiten we het fietsseizoen af. Nog twee dinsdagen om mee te fietsen.
13 en 27 oktober is iedere fietsliefhebber uitgenodigd mee te fietsen vanaf de Ruigenhoek. Vertrek 10.30 uur

Nu de regels per 1 juli verder ve\rsoepelt zijn, is besloten weer te gaan fietsen.
Het programma is weer opgestart en bent u welkom om mee te fietsen op de aangegeven data. U wordt gevraagd de anderhalve meter regeliing in het achterhdoooofd te houden.

 

2020 AFGELAST

Zoals te verwachten was, is ook de BOLLENSTREEK FIETS DRIEDAAGSE dit jaar afgelast wegens corona, evenals alle fietstochten  tot 1 juli.

 De dinsdagritten zijn weer gestart. Zie link seniorenrit onder het kopje HOME