shirtlogo2

fotoboek module link2

 

 

 

Inloggen leden

2016 VROLIJKE FIETSERS

Dinsdag 18 oktober, Laatste rit van dit seizoen. Opstappen en aansluiten. 10.30 uur. bij de Ruigenhoek, Herenweg 444.Noordwijkerhout.
Dinsdag 4 oktober is de volgende rit.
Dinsdag 20 september beloofd weer prachtig fietsweer te worden. Samen fietsen is gezelliger dan alleen. Kom naar de Ruigenhoek en sluit je aan. Inschrijven 10.15 uur. Vertrek 10.30 uur.
Dinsdag, 6 september
gaan we weer gewoon de 30/35 km. fietsen. Na de prachtige rit langs meren, rivieren met wuivend riet en met koeien gevulde weiden bijprachtig weer, staat er weer een andere rit op het programma dat zeker ook bij fietsliefhebbers in de smaak zullen vallen. Meefietsen kan vanuit De Ruigenhoek, tussen Noordwijkerhout en de Zilk. Inschrijven 10.15, vertrek 10.30 uur.
Dinsdag 30 augustus wordt elke fietsliefhebber van een langere rit om 10.15 uur verwacht bij Café-Restaurant de Ruigenhoek, Noordwijkerhout. Vertrek 10.30 uur. Aangezien het een vijfde dinsdag betreft wordt er een  rit gereden van ca. 55-60 km.
Van fietsen wordt je vrolijk. Zeker als je met elkaar onze mooie streek doorkruist. Dat kan op de eerste en derde dinsdag van de maand
Dinsdag 16 augustus, was het heerlijk fietsweer. De nieuw rit ging langs niet eerder gereden paden en ook de pauzelokatie was verrassend in Noordwijk. De deelnemers kwamen enthousiast terug bij de startlokatie in de Ruigenhoek waar gezellig werd nagepraat.
Dinsdag 2 augustus zag het weer een beetje somber maar een beetje fietsliefhebber laat zich daardoor niet tegen houden. Het was weer een gezellig groepje, waaronder enkele camping gasten en ook onze ex.voorzitter, die meer reden op een mooie rit door de polders.
Dinsdag 5 juli was ook zo'n mooie dag. Warm! dat wel maar door te kiezen voor een route door lommerijke paden, werd het een heerlijke rit.
Vanaf de Ruigenhoek werd koers gezet richting Vogelenzang om daar via Oud-Woestduin in Aerdenhout te belanden. Deze plaats is bekend om zijn groene omgeving en daar werd dankbaar gebruik van gemaakt. Na een tussenstop van een half uur is de rit voortgezet om via Heemstede, Hillegom en De Zilk weer te eindigen in de Ruigenhoek.
Iedereen kan meerijden en zich melden bij de startlokatie in de Ruigenhoek. De rit is 30-35 km.
Er wordt nog gereden op 2 en 16 augustus,6 en 20 september, 4 en 28 oktober.